Emilia Edman

Volter och bocksprång

Publicerad 2014-06-30 22:17:25 i Old posts,

Har precis fått i mig lite lax med färskpotatis. Härligt när man kan komma hem från stallet och maten står på bordet! 

Har dock fått böja mig för allmänt grupptryck och "måste" numera kalla Smithwicks för Wicke istället för Smirre... Så ni vet vem jag pratar om! 

I dag blev det mycket volter och träna på ställningen. Wicke har väldigt lätt för att falla inåt i volter och jag tror att en stor del av att han är så ostadig ligger i att han inte är mjuk i sidorna. 

Gjorde egentligen inga speciella övningar utan varierade mest mellan att rida på de stora volterna och att göra små volter utmed fyrkantspåret. 

Imorgon tänkte jag att vi ska jobba övergångar. 

Fick även testa rida Pärlan idag. Vet inte riktigt vad jag ska säga, hon blir nog en riktigt bra ridskolehäst men kanske inte riktigt min typ av häst. Som jag sa till mamma så tyckte jag hon kändes väldigt "markbunden" om ni förstår va jag menar! 


Wicke utforskade stallet lite efter ridturen

Om

Min profilbild

Emilia Maira

Hej och välkomna till min blogg! Jag som driver bloggen heter Emilia, jag är 24 år och sysselsätter mig just nu med att utbilda mig till ämneslärare på Linköpings Universitet. Målet är att bli historie- och svenskalärare för gymnasiet. Jag bor i en nyrenoverad 2a i Linköping tillsammans med min pojkvän Viktor och ragdollskatten Kira.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela