Emilia Edman

Träningsvärk och vit choklad

Publicerad 2014-12-30 17:11:56 i Everyday,

Idag har varit en ganska lugn dag, tog en välbehövd sovmorgon och kom sedan iväg till stallet vid kvart över 12, hade lite ärenden att göra påvägen ut, bland annat köpa öronproppar till bebis broddhål så jag ska slippa stå och gänga varje dag.
 
Idag var han inte på humör dock, bockade och höll på när jag skulle sitta upp, ville inte gå fram alls utan skulle bara backa och vara envis! Som tur va kom Kerstin (hon som äger honom) precis när jag kommit upp och efter en liten stund kom vi fram till att han antagligen hade ont någonstans så vi bestämde oss för att longera honom och se om vi kunde upptäcka någon hälta. Dock så visade han inget och han jobbade på riktigt fint på volten så antagligen tror jag att det "bara" är lite träningsvärk då han har gått en hel del de senaste dagarna mot vad han är van vid. Så imorgon och nyårsdagen får han vila, sen sätter vi igång med lite jobb från marken i några dagar innan jag sitter upp igen och ser hur han känns! 
 
Blev tyvärr inga bilder på sötnosbebisen idag eftersom jag glömt ladda min mobil i natt.
 
Nu under eftermiddagen har jag förberett lite inför morgondagens festligheter, håller bland annat på att baka en vit chokladkaka som vi ska ha till dessert! Ser verkligen fram emot att få fira in det nya året med mina underbara vänner! 
 
Såhär ser den ut just nu:
 
 

Om

Min profilbild

Emilia Maira

Hej och välkomna till min blogg! Jag som driver bloggen heter Emilia, jag är 24 år och sysselsätter mig just nu med att utbilda mig till ämneslärare på Linköpings Universitet. Målet är att bli historie- och svenskalärare för gymnasiet. Jag bor i en nyrenoverad 2a i Linköping tillsammans med min pojkvän Viktor och ragdollskatten Kira.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela