Emilia Edman

Mot och oändligheten och vidare!!

Publicerad 2014-04-21 18:24:09 i Old posts,

Sämst på det här med rubriker men ni överlever väl hoppas jag! 

Sitter i sängen och planerar mitt liv förfullt. Konstaterade precis att jag bara har två ridpass kvar på mitt klippkort så nu ska jag bestämma mig för om jag ska chansa och ta en fast plats, om jag ska köpa ett nytt klippkort eller om jag ska lägga ridningen "ännu mer" på hyllan ett tag... Svårt!

För övrigt har jag också bestämt mig för att testa på 5:2 dieten. Som jag håller på nu funkar inte och jag tror inte jag skulle klara någon av de "stora" dieterna. För er som inte vet kan jag skriva ett noggrannare inlägg om hur det går till senare. 

Back to subject. Planering va det ja! 
Har förutom ovanstående bokat in en massagetid, fick ju lite rabatter för ett tag sen. Har även en Stockholms tripp att planera (läs beställa tågbiljett hem). 


Nu ska jag ut i köket och hjälpa mamma inför kvällens grillning! Mumma!!

Om

Min profilbild

Emilia Maira

Hej och välkomna till min blogg! Jag som driver bloggen heter Emilia, jag är 24 år och sysselsätter mig just nu med att utbilda mig till ämneslärare på Linköpings Universitet. Målet är att bli historie- och svenskalärare för gymnasiet. Jag bor i en nyrenoverad 2a i Linköping tillsammans med min pojkvän Viktor och ragdollskatten Kira.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela